Skip to main content

Az üzleti szférában fontos tényező, hogy egy vállalat mennyire sikeresen alakítja ki azt a munkakultúrát, amely vonzza és megtartja a tehetséges munkaerőt. Az elkötelezettség és az innováció iránti erős hozzáállás mellett a munkavállalók elégedettsége és jóléte is kulcsszerepet játszik abban, hogy egy vállalat mennyire vonzó a potenciális alkalmazottak számára.

2023. ŐSZÉN CÉGCSOPORTUNK KÉT VÁLLALATA – A GALAMBOS TRANS KFT. ÉS A GALAMBOS LOGISTIC KFT. – ELNYERTE A DREAMJOBS SZERETHETŐ MUNKAHELYEK DÍJAT.

A 7. alkalommal meghirdetett versenyre rekordszámú, közel 2000 nevezés érkezett, és 72 000 szavazat döntötte el, hogy mely cégek kerülnek a TOP 200 díjazott cég közé.

A logisztikai- és fuvarozási szolgáltatásokban és az innováció terén elért eredményeink mellett folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk a munkahelyi környezet és az alkalmazottak jóléte fejlesztésére. A DreamJobs által adott elismerés megerősíti, hogy az általunk folytatott szemlélet és gyakorlatok nem csak a munkavállalóink igényeinek és elvárásainak felelnek meg, hanem a külső szemlélők számára is jól látható.

Büszkék vagyunk az elért eredményre, amely inspirációt ad, hogy a jövőben is előtérbe helyezzük a képviselt értékeket és elveket.

A Galambos Trans Kft. és a Galambos Logistic Kft. ezzel a díjjal bizonyítja, hogy nem csupán egy sikeres vállalat, hanem egy olyan közösség is, ahol az alkalmazottak elégedettsége és jóléte mindenek felett áll.

 

Dreamjobs profiljaink: 

Galambos Logistic Kft.: https://dreamjobs.hu/hu/company/galambos-logistic-kft

Galambos Trans Kft.: https://dreamjobs.hu/hu/company/galambos-trans-kft